Actualitate

Informare de presă

Până la sfârşitul lunii martie am primit 840 de chestionare de la persoane care nu reuşesc să intre în posesia documentelor necesare stabilirii pensiei sau a unor alte categorii de sporuri. Nu ştiu dacă este o cifră mare sau mică, însă credem că este importantă şi următorul pas este acela de a identifica un operator economic acreditat pemtru servicii de arhivare şi care, în final, să poată elibera documentele solicitate de cetăţeni.

Vreau să fac precizarea că instituţia noastră nu este abilitată să elibereze asemenea documente. Ne-am sesizat însă asupra faptului că această problemă a rămas nerezolvată de-a lungul timpului şi încercăm să găsim soluţii pentru remedierea situaţiei.

Am identificat un spaţiu care aparţine Consiliului Judeţean şi am făcut un prim pas pentru a găsi o variantă de rezervă în situaţia în care dintre actualele firme acreditate ce funcţionează în prezent niciuna nu ar fi interesată de acest subiect.

De asemenea, preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj a subliniat preocuparea autorităţilor privind dezvoltarea infrastructurii.

În oricare dintre situaţii, apreciez că într-o perioadă rezonabilă de timp vom găsi soluţia finală pentru a da un răspuns favorabil acestor pesoane şi altora care pot fi în aceeaşi situaţie. Îi vom ţine la curent pe cei interesaţi cu toţi paşii pe care-i vom face în atingerea obiectivului.

Tiberiu Marc, preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj

 

Joomla Templates by Joomla51.com