Actualitate

Proiectarea și execuția lucrărilor de reabilitare și modernizare a sectorului de drum județean 109E: limită județ Cluj – Fodora – Rus au fost contractate

În urma procedurii organizate pentru atribuirea acestuia, contractul pentru proiectarea și execuția lucrărilor de reabilitare și modernizare a sectorului de drum județean 109E: limită județ Cluj – Fodora – Rus a fost încheiat la jumătatea lunii noiembrie a.c. Este vorba despre reabilitarea și modernizarea a peste 11 km ai sectorului de drum județean 109E: limită județ Cluj – Fodora – Rus (km: 17+000-28+320).

Contractul prevede atât prestarea serviciilor de proiectare constând în investigații de teren (studii geotehnice) complete, studii topografice și elaborarea proiectului tehnic la nivel de detalii de execuție, cât și execuția lucrărilor de reabilitare și modernizare a sectorului de drum amintit, acestea derulându-se etapizat, după realizarea serviciilor de proiectare.

Valoarea contractului este de peste 9.790.000 lei, bugetată multianual, în tranșe aferente realizării etapelor de servicii și lucrări (până în anul 2017, inclusiv), finanțarea fiind asigurată de la bugetul județului.

Joomla Templates by Joomla51.com