Michelin România - 20 de ani de performanță în Sălaj

O uzină modernizată, o alta construită de la zero, peste 2.300 de locuri de muncă create, zeci de milioane de anvelope și sute de mii de tone de cord metalic - sunt doar câteva dintre principalele realizări ale companiei Michelin în cele două decenii de prezență pe piața locală.

Aniversarea a fost marcată sâmbătă, 25 iunie, în prezența reprezentanților autorităților locale, a conducerii companiei, a angajaților și a familiilor acestora, la uzina de anvelope din Zalău, pe care grupul francez a achiziționat-o în 2001.

În acest context, președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, a înmânat directorului Platformei Industriale Zalău, Andrzej Reise, o diplomă aniversară, în semn de recunoștință și apreciere pentru ceea ce a însemnat, înseamnă și va însemna compania Michelin în dezvoltarea economică și socială a comunităților din Zalău și Sălaj.

"Mă bucură colaborarea bună pe care Consiliul Județean Sălaj o are cu compania Michelin, una bazată pe încredere, respect și pe dorința de a construi împreună pentru comunitatea din care facem parte. La aniversarea a două decenii de prezență locală, adresez felicitări conducerii și tuturor salariaților pentru întreaga activitate desfășurată, pentru tot ceea ce au întreprins pentru a ajunge la performanțele de astăzi. La mulți ani!", a transmis Dinu Iancu-Sălăjanu.

 


Tipărire