Comisie de negociere în vederea achiziției de teren pentru viitorul parc industrial

Consiliul Județean Sălaj intenționează să achiziționeze teren în comuna Hereclean, în vederea amenajării unui parc industrial. În cadrul ședinței ordinare ce a avut loc joi, 30 iunie, a fost aprobată cumpărarea a trei parcele în suprafață totală de aproape 15 hectare, aflate în proprietatea Bisericii Greco-Catolice Hereclean, respectiv a Parohiei Reformate Guruslău.

În vederea negocierii prețului de cumpărare a terenului, în cadrul aceleiași ședințe a fost desemnată o comisie din care fac parte secretarul general al județului, precum și patru consilieri județeni, membri ai formațiunilor politice reprezentate în Consiliul Județean Sălaj.

"Mă bucur că am ajuns în această etapă a demersului nostru privind amenajarea parcului industrial, un proiect care va crea premisele revigorării și dezvoltării durabile a economiei locale și regionale și care va crește atractivitatea județului Sălaj ca locație pentru viitoarele afaceri. Prin înființarea acestei platforme industriale, ne dorim să încurajăm investițiile directe și crearea de noi locuri de muncă. În vederea achiziționării celor trei parcele, comisia de negociere desemnată în ședința de astăzi urmează să poarte discuții cu reprezentanții proprietarilor de teren. Pentru a asigura un nivel maxim de transparență, fiecare formațiune politică din Consiliul Județean Sălaj este reprezentată în această comisie", a precizat Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele CJ Sălaj.

 


Tipărire