Măsurișul Oilor - Pria 2023

A fost mare sărbătoare pe Măgura Priei, acolo unde duminică, 14 mai, a avut loc cea de-a 55-a ediție a serbării câmpenești "Măsurișul Oilor".

Într-o atmosferă plină de veselie, muzică și dans popular, mii de persoane au transformat acest eveniment de tradiție într-unul memorabil, care a unit comunitatea și a transmis un mesaj puternic despre importanța păstrării obiceiurilor și a identității locale.

"Am fost foarte încântat să văd participarea atât de entuziastă a comunității și să trăim împreună bucuria și mândria pe care le implică promovarea obiceiurilor locale. Le sunt recunoscător tuturor celor care s-au implicat în organizarea ediției 2023, pentru că au reușit, încă o dată, să aducă în prim-plan frumusețea a tot ce este autentic, dragostea și respectul pentru valorile noastre culturale. Ne dorim ca Măsurișul Oilor de la Pria să devină o serbare recunoscută și apreciată în întreaga țară. Vom continua să susținem acest eveniment, întrucât credem în puterea tradițiilor de a uni și a inspira", a declarat Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele Consiliului Județean Sălaj.

Evenimentul a fost organizat de Primăria și Consiliul Local Cizer, Consiliul Județean Sălaj, Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj și Hora TV.

 


Tipărire