Gală aniversară de Ziua Asistenților Medicali

Ziua Internaţională a Asistenţilor Medicali este celebrată, la nivel mondial, în 12 mai, dată ce reprezintă ziua de naştere a celei care a pus bazele moderne ale asistenței medicale - Florence Nightingale.

La Zalău, această sărbătoare a fost marcată prin Gala aniversară "Asistenții noștri. Viitorul nostru", organizată de Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România - Filiala Sălaj, eveniment la care a fost invitat și președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu.

"Este o onoare pentru mine să mă aflu în mijlocul dumneavoastră în această zi specială dedicată asistenților medicali din întreaga lume. Astăzi, celebrăm și recunoaștem importanța vitală a muncii pe care o depuneți, dedicarea și devotamentul de care dați dovadă în fiecare zi. Fie că activați în spitale, centre de îngrijire sau în dispensare, reprezentați pilonii pe care se sprijină serviciile de sănătate. Vă mulțumim pentru că sunteți mereu acolo, aproape de pacienți, în momentele lor cele mai vulnerabile. Suntem mândri să avem astfel de profesioniști care veghează la sănătatea noastră.
Consiliul Județean Sălaj va continua să susțină în mod ferm dezvoltarea sistemului medical, prin implementarea de investiții care să vă ofere resursele de care aveți nevoie pentru a oferi servicii medicale de cea mai înaltă calitate.
La mulți ani, dragi asistenți medicali!"
, a precizat Dinu Iancu-Sălăjanu.

În cadrul galei, reprezentanții Filialei Sălaj a OAMGMAMR au oferit președintelui CJ Sălaj o plachetă aniversară, în semn de apreciere pentru încrederea și sprijinul oferite.


Tipărire