Consursul Județean "Prietenii Pompierilor" și-a desemnat câștigătorii

Consiliul Judeţean Sălaj a premiat câștigătorii etapei județene a concursului "Prietenii Pompierilor", organizat de Inspectoratul Școlar Județean Sălaj și Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” al judeţului Sălaj (ISU Salaj).

În competiția desfășurată miercuri, 14 iunie, la Stadionul Municipal Zalău, s-au înscris echipaje mixte formate din elevi cu vârste cuprinse între 11 și 15 ani, de la unități de învățământ din Zalău, Plopiș, Românași, Marca și Surduc. După parcurgerea celor trei probe, în care elevilor le-au fost testate atât cunoștințele teoretice, cât și capacitățile fizice și abilitățile de intervenție, locul I a revenit echipajului Școlii Gimnaziale nr. 1 Plopiș. Pe treapta a doua a podiumului au urcat elevii de la Școala Gimnazială nr. 1 Românași, iar pe locul al III-lea s-au clasat reprezentanții Școlii Gimnaziale nr. 1 Marca.

Premiile au fost înmânate câștigătorilor de către vicepreședintele CJ Sălaj, Cristian-Claudiu Bîrsan.

Alături de elevi și de coordonatorii lor, la festivitate au fost prezenți inspectorul școlar general Vasile Bulgărean și inspectorul șef al ISU Sălaj, Vasile-Adrian Dobocan.


Tipărire