Delegație din Germania, în vizită la Consiliul Județean Sălaj

Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, a primit, vineri, 30 iunie, vizita unei delegații din partea Asociației "Förderverein Kinderheim Zsobok" din districtul Ludwigsburg, Germania, un ONG care susține, încă din 1997, comunitatea din Almașu și satele aparținătoare.

"Am avut plăcerea de a-i cunoaște, astăzi, pe câțiva dintre oamenii cu suflet mare care sprijină de foarte mulți ani comunitatea din Almașu, oameni care au devenit, în timp, adevărați prieteni ai Sălajului. S-au arătat interesați să cunoască atât trecutul, cât și prezentul, respectiv viitorul acestui județ, din perspectiva Consiliului Județean Sălaj. De asemenea, și-au exprimat preocuparea în ceea ce privește dezvoltarea relațiilor economice dintre județul Sălaj și districtul Ludwigsburg. În acest sens, am convenit să continuăm dialogul în cadrul unor viitoare întâlniri pe care să le avem cu reprezentanți ai mediului de afaceri și ai administrației locale din districtul german, prilej cu care vom analiza oportunitățile de colaborare", a declarat Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele Consiliului Județean Sălaj.

La întâlnirea ce a avut loc la sediul CJ Sălaj au mai participat secretarul general al județului, Cosmin-Radu Vlaicu, și primarul comunei Almașu, Gál-Máté István.


Tipărire