Tinerii sportivi au adus prin colinde bucuria sărbătorilor de iarnă

În curtea Consiliului Județean Sălaj au răsunat, astăzi, glasurile a peste 200 de colindători de la cluburile sportive susținute financiar din bugetul județului.

Prin colindele lor, copiii și juniorii legitimați la Handbal Club V.M. ZALAU, Handbal Club Sportiv Dinamyc Zalau, ACS Academia de Volei Marius Lazar, Clubul Sportiv "Ringul Sălăjean" și Clubul Sportiv Dani San Karate au adus bucuria praznicului împărătesc, fiind răsplătiți cu daruri de către Moș Crăciun.

"În numele domnului președinte Dinu Iancu-Sălăjanu, al meu personal, precum și al colegilor din Consiliul Județean Sălaj, vă mulțumesc tuturor pentru minunatele colinde și, totodată, pentru eforturile depuse pentru a ne reprezenta cu cinste județul. Prin tot ceea ce realizați sub atenta îndrumare a antrenorilor voștri, demonstrați nu doar pasiunea pentru sport, ci și atașamentul la valorile care clădesc și consolidează o comunitate. Întâlnirea noastră de astăzi încununează colaborarea pe care am avut-o pe parcursul anului 2023, un an în care am sprijinit financiar sportul de performanță în rândul copiilor și juniorilor. Ne bucurăm că putem contribui la încurajarea pasiunii și a talentului acestor tineri în domeniul sportiv. Sărbători fericite și un An Nou plin de realizări!", a transmis vicepreședintele Cristian-Claudiu Bîrsan.


Tipărire