CJ Sălaj continuă modernizarea DJ 108A

Din economiile înregistrate pe sectorul de 12 km al DJ 108A dintre Vânători și Bogdana - reabilitat anul trecut cu bani europeni - Consiliul Județean Sălaj a reușit să extindă modernizarea pe încă 2,3 km de drum ce traversează localitatea Bogdana.

Astăzi, în prezența președintelui CJ Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, au fost recepționate lucrările în valoare totală de 17,8 milioane de lei, finanțate prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

Acestea au inclus reabilitarea și modernizarea drumului, amenajarea de trotuare, stații de autobuz, șanțuri și rigole, reabilitarea podurilor și podețelor, refacerea accesului la proprietăți și al drumuri laterale, montarea parapetelor metalice, precum și realizarea lucrărilor de semnalizare rutieră.

Consiliul Județean Sălaj are în plan continuarea procesului de reabilitare a DJ 108A, din Bogdana până în Românași, tronsonul în cauză fiind inclus în proiectul integrat "Reabilitare și modernizare drumuri din Țara Silvaniei", ce va fi finanțat prin Programul Regional Nord-Vest 2021-2027.


Tipărire